Zapojte se do projektu

3 thoughts on “Zapojte se do projektu

  1. Dobrý večer, na třídních schůzkách v ZŠ sv. Voršily jsme se dozvěděli o možnosti doprovázené jízdy do školy na kole. Prosíme vás o bližší informace a trasy, kde by se mohly naše děti připojit (1. a 2. třída), jsme z Hejčína. A prosím vás také o informaci, zda musí děti nést aktovky na zádech. Děkuji za odpověď. S pozdravem Lucie Karczubová

    1. Dobrý den paní Karczubová,
      děkujeme za Váš zájem o Ride2sCool. Koncem příštího týdne by měla na našem webu přibýt karta „Registrovat“. K Vaší adrese bude vzápětí vytvořen sběrný bod. Ideál, kterému se snažíme co nejvíc přiblížit, je bezprostředně u místa bydliště nebo co nejblíže, samozřejmě s ohledem na logičnost a bezpečnost trasy. Bod vznikne nejprve jako návrh, po Vašem odsouhlasení bude zanesen do mapy trasy. V systému bude bod viditelný jen pro vás, administrátora systému, průvodce a další rodiče dětí na téže trase. Rodiče mohou mít u účtu svých dětí vytvořen i více než jeden bod – pro případ, že například ze školy jedou v některé dny místo domů třeba k babičce apod. U malých dětí budou s aktovkami pomáhat průvodci – na kolech by měli mít koš a jednu aktovku budou moci vzít dle potřeby na záda.
      S přáním krásných jarních dnů
      Luděk Šebek

    2. Zdravíme paní Karczubová,
      systém je otevřen pro registrace, aktovky jsou v něj zakomponovány jako volba k zaškrtnutí. Děkujeme za inspiraci a těšíme se na setkání!
      Váš tým Ride2sCool

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *